SupportNyheterKontakt

Ett urval av färger och finishar för att skapa din Lacanche

 

Emaljens nobla karaktär

Emalj är ett nobelt, naturligt material som reflekterar ljus och ger färgernas intensitet och djup, och skapas tack vare den ultrahöga temperatur som smälter i en blandning av glaspulver och mineralpigment. En temperatur på 850° ger en färgad beläggning som är stark, beständig och lätt att underhålla. Detta är en glasaktig emalj.

Lacanche-emaljerna tillverkas i en dedikerad verkstad och erhålls tack vare ett unikt kunnande som är resultatet av en ovanlig upplevelse. Det emaljerade screentrycket av kontrollpaneler är färgfokuserande och kräver stor precision och uppmärksamhet för att uppnå ett anmärkningsvärt resultat.

Lacanche erbjuder en palett med 24 färger och kan även användas på begäran, och efter en validerad färgsökning kan specialfärger tillverkas.

 

Rostfritt stål

Vit

Elfenben

Mandelkräm

Glaserad kastanj

Terrakotta

Choklad

Provencegul

Mandarin

Rosenkvarts

Körsbärsröd

Bourgogneröd

Coral Blue

Delftblå

Portugisisk blå

Fransk blå

Rustning

Limegrön

Solognegrön

Olivgrön

Mörkgrön

Lergodsgrå

Antracitsvart

Svart

 

Ytfinishen på matlagningspianon

Handtag, lådvred och handtagsspetsar är tillverkade av gjutna eller stansade metalldelar och sedan polerade. De finns i flera olika finishar: mässing, borstat rostfritt stål, blank nickel, blank krom, matt krom för ”Classic”-serien, blank krom och borstade joner för ”Modern”-serien.

Dessa färgglada och metalliska noter, i kombination med emaljfärger, ger matlagningspianona deras unika karaktär.