HEMSIDA I NYHETER I DISTRIBUTÖRER I KUNDTJÄNST

Lacanche

Se connecter

Professionellt kunnande

Med inspiration direkt från den professionella matlagnings-utrustning som används av kockar, är Lacanches spisar kreativa hjälpmedel som alltid försöker öka det teknologiska försprånget. Samtidigt som de har uppnått ikonstatus anses deras effektivitet och tillförlitlighet vara av professionell standard

En högklassig tillverkningsprocess

Stål, rostfritt stål, gjutjärn och emalj. Endast förstklassiga material används hos Lacanche för att skänka verklig autencitet till konsten att leva vackert. Valet av material, komponenternas tillförlitlighet, kvaliteten på det emaljerade färgutförandet som framställs speciellt för varje enskild order - allt utförs med ständig och konsekvent omsorg. Den hemliga "hemgjorda ingrediensen" står dock att finna i den omsorgsfullt bevarade kunskapen och hantverksskickligheten. Varje enskild Lacanche-spis är unik och monterad för hand. Inget kan ersätta det tränade ögat och specialistens handlag.

Lacanches oöverträffade emaljfärger

Kvaliteten hos traditionell emalj, med dess intensiva och glänsande färger, är ännu en av Lacanches specialiteter. Två eller tre lager som behandlas i ugnen i mycket hög temperatur (850 °C) är vad som krävs för att uppnå de 21 exklusiva nyanser som är typiska för det återhållsamma och eleganta Lacanche-utseendet, i ett utförande som är hållbart och kräver minimalt underhåll.

Miljövänlig anda

Våra spisar tillverkas av material och komponenter som är gjorda främst av metall; såsom stål, rostfritt stål, emaljerat stål, koppar, mässing, gjutjärn och aluminium, och de är mer än 90 % återvinningsbara.
Lacanche lägger stor vikt vid tillgängligheten av delar och komponenter till varje spis. Det är också möjligt, vid begäran och så långt det är tekniskt genomförbart, att ersätta emaljutförandet på en spis för att ändra dess färg.
Lacanche åtar sig att respektera regler och principer för "eko-design" vid framtagandet av produkter och i utvecklingen av förnyelser. I Frankrike hör de till Eco-Systèmes; en officiellt erkänd sammanslutning grundad av tillverkare och distributörer för att främja återanvändning, hållbarhet och återvinning