SupportNyheterKontakt

Expertis

 

I början av gjuteriverksamheten vid anläggningen i Lacanche var produkterna i huvudsak enkla föremål som tillverkades i små mängder. Tack vare den nya utrustningen var det möjligt att under början av 1800-talet börja producera kulinarisk keramik och andra föremål avsedda för hushållsbruk. De första ”réchauds-potagers”, de första spisarna, de första matlagningsugnarna för privatpersoner och restauranger som tillverkades i Lacanche var även de första apparaterna av sitt slag som byggdes i Frankrike.

Under 1900-talet utvecklades köksredskapen till mer avancerade, eleganta former tack vare användningen av plåt och färgad emalj. Vissa modeller är nu samlarobjekt.

Under 1900-talet blir spisar och ugnar mer ergonomiska och bekväma. De utvecklas genom att använda innovativa värme- och termostatreglerande tekniker.

Lacanche spisar är enkla och robusta och införlivar regelbundet ny utveckling. De uppfyller även kraven i många internationella standarder och uppfyller europeiska säkerhets- och energiprestandabestämmelser.