SupportNyheterKontakt

Induktionshäll

 

Induktion är den senaste utvecklingen som används som värmelösning för hällar i matlagningsapparater. Denna högpresterande teknik använder principen om det elektromagnetiska fältet. Av detta skäl krävs det att redskap utformade med en magnetisk botten används. Induktorer som är anslutna till en elektronisk generator placeras under ett glaskeramikbord för att stödja redskap.

Induktion har många fördelar. Det ger exakt kontroll över tillagningstemperaturerna. Energieffektivitet är även mycket hög eftersom endast den del som kommer i kontakt med behållaren kan generera värmeproduktion. Med andra ord återförs energin huvudsakligen till kokkärlet och ytan utanför den aktiverade delen förblir kall. Därför kommer spill och utskjutande delar inte i kontakt med värme under tillagningen, vilket gör rengöringen enklare.

Lacanche induktionshällar finns med olika effektkombinationer av hällar, i mitten av hällen och som sidoalternativ.

Snabb och enkel kontroll av uppvärmningsplattor

De främre vridreglagen möjliggör snabb och enkel justering av uppvärmningen. Strömmen kan ses direkt genom transparens med LED-displayer under glaskeramikbordet