SupportNyheterKontakt

Hällen

 

Den övre delen av spisen kallas hällen.

Lacanche-hällarna är tillverkade av flera rostfria stålstycken av olika tjocklek, skurna, vikta, monterade, svetsade och polerade. Kanterna på de djupa eller upphöjda formerna putsas. Fritös- och polykokare-behållarna svetsas fast på bordet och poleras sedan noggrant för att få en perfekt ytfinish.

Detta precisionsarbete, en verkligt unik kunskap på vårt varumärke, resulterar i ett kvalitetsresultat för att säkerställa den robusthet som krävs för tung användning och för att säkerställa hållbarheten hos denna väsentliga del av ugnen.

Gasbrännare, elektriska brännare, sjudplatta, polykokare, grillar, ångkokare, fördelas på en vattentät yta med generösa mått, vilket möjliggör en omdömesgill layout av dessa olika funktioner och en bekväm användning. Det är till exempel möjligt att använda två kastruller med en diameter på 26 mm, placerade bakom varandra, på en uppsättning med två gasolbrännare samtidigt.
Hällen är lätt att sköta om eftersom funktionselementen (nät, brännare osv.) kan tas bort och rengöras separat. Rengöring av ytor i rostfritt stål kan göras enkelt med en svamp och tvålvatten. I närvaro av resistenta spår (bränt fett) rekommenderas användning av en ”spiralsvamp” av rostfritt stål. För att få en ren, jämn yta kan du rengöra perfekt med lersten. Skölj sedan med rent vatten och torka av med en mikrofiberduk.

Se upp! 
För aggressiva sliprondeller och klorbaserade rengöringsmedel och produkter kan permanent skada rostfritt stål. Deras användning av detta material avråds därför formellt för rengöring av ytor av dessa material.