SupportNyheterKontakt

Multi cooker

 

Polykokaren kan användas som

  • Ångkokare.
  • Vattenkokare för blötläggning av grönsaker och pasta

  • Vattenbad.

Med ångtillagning kan en mat tillagas snabbt, bevara dess organoleptiska och näringsmässiga egenskaper och respektera dess ursprungliga smak. Detta tillagningsläge är särskilt lämpligt för tillagning av grönsaker, fisk eller vitt kött. Till exempel är det möjligt att förkoka en fågel med ånga och sedan tillaga den i ugnen.

När den används som vattenbad är det även möjligt att använda kokkärl i rostfritt stål som tillbehör för att återställa och bibehålla temperaturen på förkokta rätter.

Den är enkel att använda. En på/av-knapp och termostat gör att driften kan startas och styras. Upprätthållandet av den nödvändiga vattennivån för varje användningssätt säkerställs av ett automatiskt detekteringssystem. Därför krävs inget manuellt ingrepp efter att det har startats.

Installationen av polykokaren kräver en anslutning till dricksvattennätet och dränering från avloppet till avloppsvattnet. Dessa anslutningar, som ska planeras och göras under installationen av ugnen, är identiska med de som krävs för hushållsutrustning som vanligtvis används i kök.

Polykokaren levereras med en perforerad kastrull i rostfritt stål med ursprungligt lock för användning i läget ”Ångtillagning”.

De redskap som behövs för att använda Lacanche polykokare som pastakokare eller vattenbad erbjuds som tillbehör.

Polykokaren finns som tillval till modellerna Chassagne, Chambertin, Fontenay, Citeaux, Cluny 1400, Cluny 1800, Sully 1800 och Sully 2200.